Dostupni linkovi

Liga prvaka: Schalke protiv Chelseaja, Arsenal sa Dortmundom, okršaj Milana i Barcelone


Večeras se igra 3. kolo grupne faze Lige prvaka u grupama E, F, G i H, a donijet će nekoliko posebno zanimljivih i atraktivnih susreta.

Steaua nakon dva odigrana kola nema nijedan osvojeni bod, a priliku za uključivanje u borbu za 1. i 2. poziciju tražit će u susretu sa Baselom na domaćem terenu.

Schalke iz dva kola ima maksimalnih šest bodova i sada dočekuje glavnog konkurenta u grupi, ekipu Chelseaja, koja se nakon poraza od Basela u prvom kolu probudila, osvojila tri boda i sada namjerava svoju moć pokazati i protiv prvoplasiranog njemačkog tima.

Arsenal je u dobroj formi, kako u engleskoj Premierligi, tako i u Ligi prvaka. Iz dva kola u elitnom nogometnom takmičenju Topnici imaju maksimalnih šest bodova, a svoju dominaciju mogu produžiti ukoliko pobijede Dortmund, iako to neće biti nimalo lako.

Sjajni napadač Hulk sa Zenitom dolazi u goste svom Portu, za koji je igrao četiri godine. Susret Milana i Barcelone će zasigurno biti veoma interesantan, barem ako je suditi prema njihovim ranijim susretima.
XS
SM
MD
LG