Dostupni linkovi

Krivokapić omogućio opozicionarima sastanak sa Josipovićem


Ranko Krivokapić i Ivo Josipović, danas u crnogorskom parlamentu u Podgorici.
Ranko Krivokapić i Ivo Josipović, danas u crnogorskom parlamentu u Podgorici.
Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić upriličio je danas sastanak sa hrvatskim predsjednikom Ivom Jospovićem prisustvom predstavnika svih ključnih političkih partija u Crnoj Gori.

Sastanku sa Josipovićem su prema pouzdanjim saznanjima Portala Analitika prisustvovali uz Krivokapića i politički direktor Demokratske partije socijalista Tarzan Milošević, predsjednik Demokratskog fronta Miodrag Lekić, potpredsjednik Socijalističke narodne partije Neven Gošović i predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović. Gošović je prisustvovao sastanku umjesto predsjednika te partije Srđana Milića koji je na službenom putu van Crne Gore.

Josipović je danas ranije nakon sastanka sa Vujanovićem, rekao da nije bilo inicijative za sastanak sa opozicijom ali je dodao da bi se sa opozicijom sastao ukoliko bi to bio susret između institucija.

"Nije bilo inicijativa za takvim sastankom, a da ih je bilo ne bih se sastao jer su državni sastanci, susreti između institucija, sa predsjednikom, premijerom i predstavnicima parlamenta gdje je opozicija. Dakle, te stranke su zastupljene u instituciji sa kojom se sastajem“, rekao je ranije danas Josipović komentarišući izjavu lidera Demokratskog fronta, Miodraga Lekića, koji je kazao da je razočaran što se hrvatski predsjednik neće sastati sa predsjednicima opozicije, već sa, kako je naveo, huškačima napada na Dubrovnik.
XS
SM
MD
LG