Dostupni linkovi

Rubi svjedočila na suđenju Berluskoniju


Karima El Mahrug -Rubi
Karima El Mahrug -Rubi
Žena kojoj je, navodno, plaćeno za seksualne odnose sa bivšim italijanskim premijerom svjedočila je danas prvi put pred sudom u okviru procesa koji se vodi protiv tri osobe pod optužbom da su podvodile djevojke za Silvija Berluskonija.

Karima el Mahrug, poznata pod nadimkom Rubi, izjavila je da joj je plaćano po dvije ili tri hiljade eura za noć na Berluskonijevim "bunga bunga" zabavama u njegovoj vili.

Ona je rekla da je ponekad po 20 djevojaka izvodilo striptiz za tadašnjeg predsjednika Vlade, ali da nikada nije vidjela fizički kontakt između domaćina i mladih žena, prenio je AFP.

El Mahrugova je rekla da ju je Berluskoni lično pozivao telefonom na ove zabave i da je ponekad ostajala tokom čitave noći. Ona je ranije rekla da nikada nije imala seksualni odnos sa Berluskonijem.

Ovaj sudski proces vodi se protiv bivšeg agenta iz svijeta šoubiznisa Lele More, potom televizijskog voditelja Emilija Fedea i političarke Nikole Mineti, koja je i sama nekada bila striptizeta.

Njih troje optuženi su da su podvodili djevojke za Berluskonija tokom 2010. godine, kada je El Mahrugova imala 17 godina. Oni tvrde da su to bile "normalne večernje zabave".

Odvojeno suđenje protiv Berluskonija pod optužbom da je imao seks sa maloljetnicom i da je zloupotrijebio položaj trebalo bi da bude okončano sljedećeg mjeseca.
XS
SM
MD
LG