Dostupni linkovi

Dečiji hor iz Njutauna nastupa uživo uoči dodele Gremija



Grupa dece iz američkog grada Njutauna, koja je nedavno snimila pesmu "Over the Rainbow", priprema se da je otpeva uživo za televizijsku mreži E!, uoči svečanosti dodele nagrade Gremi.

Grupa koju čini 21 dete, od kojih su neka pohađala osnovnu školu Sendi Huk, prošlog meseca je sa pevačicom Ingrid Majklson snimila pesmu "Over the Rainbow".

Sabrina Post, direktorka umetničke škole u Njutaunu koja vodi tu grupu rekla je da su deca želela da sa svojim talentom učine nešto u čast svojim drugovima i komšijama koji su stradali u masakru u školi 14. decembra.

Kopije njihove verzije "Over the Rainbow" prodaju se na sajtovima Amazon i Ajtjuns, a zarade od pesme namenjene su dobrotvornoj organizaciji Junajted vej of vestern Konektiket (United Way od Western Connecticut) i neprofitnom omladinskom sportskom centru u Njutaunu.

U nedelju je druga grupa deca pevala na finalnoj utakmici prvenstva u američkom fudbalu. Dženifer Hadson pridružila se horu iz škole Sendi Huk u pesmi "America the Beautiful" koja je izvedena pre utakmice.
XS
SM
MD
LG